9e editie Fast® Forward Magazine

9e editie Fast® Forward Magazine

Passie voor Porsche en rally-rijden

 

Beste Lezers,

 

Voor u ziet u de 9e cover en alweer laatste editie van ons Fast® Forward magazine. Als u nu de pijl op de rug van alle negen magazines ziet kunnen we natuurlijk ook niet anders. De pijl is nu, met deze laatste editie, ook  compleet. In de afgelopen negen edities hebben wij u kennis laten maken met al onze klassementsproeven die wij in al onze rally’s gebruiken. Naast zeer afwisselende reportages en vele uiteenlopende wetenswaardigheden zijn natuurlijk ook onze meest fantastische hotels de revue gepasseerd. Wat dat betreft is ‘die koek’ nu ook echt op. Hetzelfde gold ook voor de motor achterin mijn maritiemblauwe 964. In Schotland verschoof de dagteller naar een respectabele 200.000 km, waarvan sinds 2004 125.000 echt serieuze rally kilometers zijn gereden. Een klein beetje olielekkage op de 1e cilinder was de enige kwetsuur maar met het vernieuwen van een aantal vitale onderdelen werd het nu toch ook maar eens tijd voor een volledige revisie. Wederom een mooi einde. U vindt het verslag van de revisie natuurlijk ook terug in deze editie. 

Wij zijn juist met ons magazine gestart om u inzicht te geven in al onze klassementsproeven en wij wilden u tevens laten zien wat er bij het organiseren van een rally komt kijken. Terugkijkend op alle negen edities denken wij dat wij daar in geslaagd zijn. Natuurlijk zullen wij verslag blijven doen van onze rally’s en u ook blijven informeren over interessante evenementen maar wij zullen dit dan alleen nog op onze website www.tdmv.nl publiceren. 

We hebben het al eerder aangegeven dat juist door het enthousiaste support van onze deelnemers, columnisten en adverteerders wij anders nooit in staat zouden zijn geweest om überhaupt Fast® Forward te kunnen maken. Daarnaast hebben wij zelf ook kennis kunnen nemen van evenementen waar wij nog nooit van gehoord hadden maar in de nabije toekomst zeer zeker gaan bezoeken. Hoog op ons lijstje staat de Vernasca Silver Flag. Dit moet een werkelijk fantastisch evenement zijn. Wij houden u natuurlijk vanaf nu op de hoogte via onze website. 

In de vorige editie hadden wij u al een ‘sneak preview’ voorgeschoteld van de toen zojuist verreden editie van de Mille Miglia. U kunt nu een volledig verslag lezen van Robbert Moree. Martin Philippo was voor ons op Historic Grand prix op Zandvoort maar u kunt ook gaan genieten van het tweede en laatste deel van de Carrera Paneuropeana en het verslag van de laatste editie van onze Tour de L’eautomobile en een interview met de winnaars van beide edities, geen onbekenden denken wij en het zijn door de wol geverfde winnaars. 

Voor ons nieuwe boek ‘Ontsnappingen’ vertrokken wij met drie Porsches 911 naar Zuid-Frankrijk en en met twee Porsches 911 en een hele gele Cayman 718 naar Schotland. Dat kunnen wij u natuurlijk ook niet onthouden. Wij reden iconische routes die wij niet eerder zijn tegengekomen en wij hebben al heel wat routes uitgezet en gereden! Het was genieten met de hoofdletter G. Tevens kunt u een interview lezen met beide initiatiefnemers van ons nieuwe boek.. 

Nog maar vier maanden te gaan voordat wij u allen weer de handen kunnen schudden voor de start van de 12e editie van La Carrera Paneuropeana. Ook deze editie belooft spannend te worden. Voor het eerst hebben wij gekozen voor een tweedaags verblijf in een absoluut top hotel in Duitsland, op steenworp afstand van Frankrijk en in samenwerking met een zeer enthousiaste Edwin Lammertink.

U allen vele veilige kilometers wensend, tot ziens, het gaat u goed.