LA CARRERA PANEUROPEANA

 

La Carrera Paneuropeana 13th edition, 16>19 april 2020

(for Porsche 911 only).

 

 

Lees hier het verslag van 2019

Voor de 2020 editie rijden wij wederom richting Duitsland. Wij hebben voor de afgelopen editie werkelijk fantastische wegen en binnendoor routes gevonden.

Dit wordt onze tweede ‘German Edition’, maar natuurlijk wel weer met nieuwe hotels en nieuwe lunchlocaties. Op advies van onze enthousiaste deelnemers is de reguliere Carrera Paneuropeana sinds 2015 een vierdaagse rally geworden, nog steeds uitsluitend voor Porsche 911 modellen. 

Vertrek op donderdagmorgen en finish net voor de lunch op de zondag. 

Op niet al te grote afstand van Nederland, met verblijf op exclusieve locaties met topkeukens, waarbij het aantal deelnemers jaarlijks beperkt blijft tot een maximum van 15 equipes.  Ook om te vermijden dat het gemoedelijke karakter van de rally aangetast wordt. Een en ander in een vorm die moderne auto’s niet uitsluit maar de rijders ook niet dwingt tot een professioneel geschoolde navigator.

Door professionele begeleiding is het voor iedereen mogelijk om La Carrera Paneuropeana met goed gevolg af te leggen. Bent u op zoek naar een spannende en ontspannende Tour met uw partner of goede vriend(in) neemt u dan contact met ons op.

Jeroen Gordijn & Alexander Snijdewind

 

INSCHRIJVING 2020: La Carrera Paneuropeana (PDF)

 

Foto’s hieronder van de, 12e editie: 11 > 14 april 2019

 

Lees hier het verslag van 2017