LA CARRERA PANEUROPEANA

La Carrera Paneuropeana 12th edition, 18>21 april 2019

La Carrera Paneuropeana 13th edition, 16>19 april 2020

(for Porsche 911 only).

 

 

Lees hier het verslag van 2017

Voor de 2019 editie gaan wij samenwerken met Edwin Lammertink.

Dit wordt onze eerste gezamenlijke editie: ‘German Edition’. Op advies van onze enthousiaste deelnemers is de reguliere Carrera sinds 2015 een vierdaagse rally geworden, nog steeds uitsluitend voor Porsche 911 modellen. 

Vertrek op donderdagmorgen en finish net voor de lunch op de zondag. 

 

Op niet al te grote afstand van Nederland, met verblijf op exclusieve locaties met topkeukens, waarbij het aantal deelnemers jaarlijks beperkt blijft tot een maximum van 25 equipes.  Ook om te vermijden dat het gemoedelijke karakter van de rally aangetast wordt. Een en ander in een vorm die moderne auto’s niet uitsluit maar de rijders ook niet dwingt tot een professioneel geschoolde navigator.

Door professionele begeleiding van Edwin en zijn team is het voor iedereen mogelijk om La Carrera Paneuropeana met goed gevolg af te leggen. Bent u op zoek naar een spannende en ontspannende Tour met uw partner of goede vriend(in) neemt u dan contact met ons op.

Edwin Lammertink, Jeroen Gordijn & Alexander Snijdewind

INSCHRIJVING 2019: La Carrera Paneuropeana (PDF)

Op niet te grote afstand van Nederland, met verblijf op exclusieve locaties met topkeukens, waarbij het aantal deelnemers jaarlijks beperkt blijft tot een maximum van 25 equipes, om te vermijden dat het karakter van de rally aangetast wordt. Een en ander in een vorm die moderne auto’s niet uitsluit, en de rijders niet dwingt tot een professioneel geschoolde navigator.

Door professionele begeleiding is het voor iedereen mogelijk om de Carrera Paneuropeana met goed gevolg af te leggen. Bent u op zoek naar een spannende en ontspannende Tour met uw partner of goede vriend(in) neemt u dan contact met ons op.

Edwin Lammertink, Jeroen Gordijn & Alexander Snijdewind

INSCHRIJVING 2019: La Carrera Paneuropeana (PDF)