Tour de Mille Virages, édition châteaux

Tour de Mille Virages, édition châteaux 

(16-18 september 2022)

Beste rallyvrienden,

Voor deze nieuwe Tour kunnen wij maximaal 10 equipes inschrijven en dit zal uitsluitend op uitnodiging gaan. 

Wij zullen voornamelijk kastelen aandoen die in prive bezit zijn en meestal niet makkelijk toegankelijk zijn voor het grote publiek. Van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag zal onze édition châteaux zich voornamelijk in België en Luxemburg gaan afspelen.

Er is ruim tijd ingelast in zowel het ochtend- als het middagprogramma om te kunnen genieten van de diverse kastelen ondanks dat het stuur van uw automobiel constant in beweging zal zijn terwijl u met volle teugen kan blijven genieten van het indrukwekkende en snel wisselende landschap waar u doorheen rijdt. Het gekozen concept is wederom gebleken uitdagend te zijn voor, niet alleen de chauffeur met zijn/haar geoefende navigator maar ook voor de nieuwkomer die rally en/of kaartleeservaring nog op moet doen. Het sportieve element blijft gewaarborgd ook al hebben wij nu geen klassementsproeven.

Vanaf de start zult u naar schitterende locaties voor lunch, diner en overnachting gebracht worden waarbij er voor absolute topkwaliteit gekozen is. Vanzelfsprekend wordt er alles aan gedaan om de deelnemers een aangename en ontspannen Tour te bezorgen. De organisatie staat constant voor u klaar in de verschillende châteaux en bij ondersteuning op de route. Deze édition châteaux wordt natuurlijk ook gekenmerkt door imponerende landschappen, de listige weggetjes en plotseling opduikende haarspeldbochten en onverwachte controleposten. 

Na een regionale lunch op zondag, de vermoeide armen en benen zullen vergeten worden, de sterke verhalen op gang zullen komen, rijden wij terug naar Nederland.

Programma:

Vrijdag

lunch en start vanaf kasteel in België 

19.00 uur aankomst 1e kasteel

3-course gastronomisch diner met wijn

Zaterdag

s’ Ochtends, Tour via België en Luxemburg, route langs 8 kastelen 

s’ Middags, route langs 3 kastelen

4-course diner 

Zondag

Route langs 6 kastelen, gastronomische lunch, prijsuitreiking en vertrek naar NL

Hierbij alvast een aantal antwoorden op de door ons ontvangen vragen van een aantal van u:

Nee, het wordt geen race tegen de kastelen en klok

En nee, het wordt ook geen tocht van kasteel naar kasteel waarbij alle rally-elementen vergeten worden

En Ja, er is een mooie prijs beschikbaar voor de equipe met de beste ogen

En inderdaad bestand zijn tegen zenuwslopende bochtenreeksen

Daar dit de proloog wordt hebben wij maximaal 10 kamers kunnen reserveren in een van de kastelen, waarover later meer.

Inschrijvingskosten

De inschrijvingskosten bedragen 1350 euro per equipe en dekken alle kosten (kosten deelname, lunches, diner, overnachting, routeboek, rally schilden, rally boek en speciale DVD m.u.v. de drank en evt koffiepauzes die zelf in te lassen zijn).

Zakelijke deelname is ook mogelijk. Kosten voor samenwerking en ondersteuning en vermelding op website, rally schilden en evt. rally tenue bedragen 1500 euro exclusief 21% BTW.

Met een sportieve groet,

Alexander Snijdewind