9ELF STEDENTOCHT

It it giet oan! 

De Elfstedentocht voor Porsche 911-rijders op 

vrijdag 17 juni 2022

3e 9Elfstedentocht

Wat jij mag verwachten op 18 juni! We zijn blij om aan te kondigen welke start- en lunchlocatie dienst zal doen bij de 9Elfstedentocht op 18 juni aanstaande. Lees verder onder de foto’s….

>> leest hier ons artikel 2022 “Porsche Evenement“<<

>> leest hier ons artikel 2021 “Leeuwarder Courant”<<

Wajer, de Friese botenbouwer van superboats met internationale bekendheid zal als startlocatie dienen. Natuurlijk liggen de nieuwste modellen klaar om een kijkje te nemen, of zelfs meer…..


De voormalige gevangenis Blokhuispoort in Leeuwarden maakt een uitzondering en laat het deelnemersveld toe achter de poorten. Hier verzamelen de auto’s op het binnenplein voor een lunch. Dus boeven opgelet, hier zou de 9Elfstedentocht weleens kunnen eindigen!

We houden je met deze nieuwsbrieven op de hoogte, voor nu een fijn weekend gewenst.
Met sportieve groeten,

Robert Haagsma & Alexander Snijdewind

De kans dat deze klassieker te schaats ooit nog verreden zal worden lijkt met het jaar kleiner te worden. Hoe leuk is het dan om alle elf steden aan te doen met uw Porsche 911 en tegelijk de mooiste stuurmanswegen van Friesland ervaart!?

Een echte Friese State zal dienst doen als uitvalsbasis voor deze overgetelijkrally voor klassieke en nieuwe Porsches van het type 911. Het betreft een dagrally waarbij naar wens gestart worden met een ontbijt bij en aangeboden door Porsche Centrum Amsterdam, Groningen, Twente of Gelderland.

Daarnaast mag u verwachten:

· Ontvangst met koffie en gebak in de loop van de ochtend

· De fijnste stuurmanswegen waarbij er gestreden wordt in twee klassen, detourklasse (uitgeschreven route) en sportklasse (klassementsproeven, ook voor goed te volbrengen voor de niet-geoefende navigator)

· Lunchpakket

· Feestelijke afsluiting met barbecue en prijsuitreiking met gelijkgestemden

De kosten van de 9Elfstedentocht bedragen 399,11 euro incl. 21% BTW per equipe.

Robert Haagsma (Capital Cars & Classics) & Alexander Snijdewind (La Carrera Paneuropeana)

Douwload hier onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE HIER IN

Inschrijfformulier 9Elfstedentocht

Reglement 9Elfstedentocht