Suixtil

Suixtil® – At life speed

Het verhaal van het Argentijnse herenmodemerk Suixtil leest als een spannend jongensboek dat begint in 1948. Het jaar waarin de Argentinean Automovil Club (ACA) een team met nationale topcoureurs Juan Manuel Fangio, Benedicto Campos, Jose Froilan Gonzalez en Onofre Marimon naar Europa stuurt om aan de F2 en F1 Kampioenschappen mee te doen.

Racekleding
Het Escuderia Suixtil droeg als eerste ter wereld eigen teamkleding en ging met absoluut topmateriaal als Maserati 4CLT/48 en Ferrari Tipo 166 F2 van start. Suixtil leverde de racekleding: een lichtblauwe broek en een geelwit shirt met korte mouwen, met daarop het gedistingeerde, rood geborduurde Suixtil logo.

Doordat Fangio zijn kleding aan collega-coureurs en vrienden cadeau gaf, werd Suixtil de must have voor elke coureur in die tijd.

At life speed!
De authentieke editie van de originele en legendarische Suixtil raceoutfit vormt nog steeds de inspiratiebron voor het merk Suixtil en haar ontwerpen. Een merk voor echte ‘karakters’ die met volle teugen willen genieten van wat het leven hen te bieden heeft.

SAMENWERKING

Al vanaf het begin van onze rally’s in 2004 is Suixtil een waardevolle partner geweest. Wij kennen Suixtil al jaren en de organisatie zelf draagt tijdens iedere rally nog immer de poloshirts en comfortabele race-broeken. Vanaf 2016 is deze samenwerking verder uitgebreid en is Suixtil onze huisleverancier geworden van al onze poloshirts.

Daar wij meer autoliefhebbers kennis willen laten maken met de bijzondere historie van het merk en de kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires kunt u vanaf nu ook direct bij ons de gehele lijn van Suixtil bestellen. Van lederen autohandschoenen, polo’s, truien, jassen, caps tot riemen. Wij helpen u graag een perfecte race outfit samen te stellen.

Suixtil, la Carrera Paneuropeana &  de Tour de L’eautomobile: At life speed. 

www.suixtil.nl