Jaguar & Landrover only

Zeer geachte relatie, On invitation only: Jaguar & Landrover rally Touristique: 17>19 mei 2019

Mede namens Geert-Jan Tax van Brooks Classics en Broekhuis doet het mij een plezier, u middels dit schrijven, op de hoogte te brengen ons nieuwe gezamelijk initiatief:

Mayday rally, Jaguar & Landrover only.

Adembenemende panorama’s, met ‘full throttle’ door ontelbare haarspeldbochten, grillige passages op Belgische,Luxemburgse en Duitse cols, langs afwisselend landschap, onder vermijding van grote doorgaande routes en rijkswegen om vervolgens gezellig te cruisen door meer dan pittoreske en unieke plaatsjes, … dit zijn de smaakvolle ingrediënten van de Mayday rally waarbij u versteld zal staan van de hoeveelheid kleine, verlaten, bochtige weggetjes die er in

Europa nog te vinden zijn. Het getuigt natuurlijk ook van passie en moed om de vlakke Hollandse polders in te ruilenvoor uitdagende binnendoorwegen. Het stuur van uw automobiel zal zeker constant in beweging zijn. Voor de eerste keer organiseert Brooks Classics de Mayday rally. Voor 2019 is er gekozen om in België en in Duitsland te verblijven. Wij kunnen maximaal 10 equipes verwelkomen.

De route en de opzet van Mayday rally, is zo gekozen dat er voor zowel de ervaren rallydeelnemer als voor denieuwkomer een uitdagend evenement wordt aangeboden, waarbij het zelfs voor de meest sportieve rijders onder u eenuitdaging zal zijn om de gekozen trajecten met zo gering mogelijk verschil ten opzichte van de gemiddelde snelheid te realiseren.

Inmiddels weten wij dat rally- en/of kaartleeservaring slechts een marginale rol speelt bij het succes in het klassement.

De gekozen route zal voor ervaren en minder ervaren rijders, met een snelle, moderne, en/of een klassieke automobiel, zonder problemen kunnen worden volbracht, zeker nu de lengte van de dagtrajecten zodanig is vastgesteld dat niemand totaal versleten aan het diner aanschuift.

We zullen op vrijdagochtend officieel vertrekken vanuit Vleuten waarna wij eerst naar Limburg, en vervolgens naarSpa gaan rijden. Op zaterdag zal de route ons van Spa naar Duitsland brengen waarbij ook de grens met Frankrijk nu onder handbereik is. Op zondagochtend zullen wij richting Nederland koersen waarbij de Mayday rally afgesloten wordt met een lunch en prijsuitreiking. Vanaf 15.00 uur kan iedereen op eigen snelheid de terugreis aanvaarden, al dan niet met een volgeladen Jaguar/Landrover met allerlei prijzen.

De terugreis leidt u voornamelijk over Duitse snelwegen naar Nederland en mocht u nu 100 km per uur willen rijdendan doet u daar net geen drie uur over! U kunt uitsluitend en alleen deelnemen via “on invitation only”. U kunt zich nu al bij voorinschrijving inschrijven. Wij zijn natuurlijk met name benieuwd naar uw reactie. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding 

Wij kijken er naar uit om u aan de start in Vleuten te mogen begroeten,Geert-Jan Tax & Alexander Snijdewind