TOUR DE L’EAUTOMOBILE

On invitation only: Tour de l’eautomobile, 8-11 september 2018

 

Lees [hier] het verslag van 2017

 

De Tour de l’eautomobile is sinds 2015 een 4-daagse rally (drie overnachtingen) door België en afwisselend door Frankrijk en Duitsland waarbij er diverse vormen van rally-rijden aan bod zullen komen, o.a. een zgn. ingetekende kaart, visgraat, bol-pijl systeem, fotoklassement en zelfstart. In 2015 vierden wij ons eerste lustrum met de eerste 4-daagse editie, eindpunt Straatsburg!

Voor deze rally zijn ieder jaar slechts 15 plaatsen beschikbaar (uitsluitend op uitnodiging).

We zijn ieder jaar weer zeer onder de indruk van de afwisselende mooie en pittoreske dorpjes, fantastische wegen en het listige samenspel van de eindeloze hoeveelheid haarspeldbochten, en dit begint al net over de grens na Maastricht.
Er zijn geen restricties voor deelnemende automobielen, deze mogen oud, modern, langzaam of snel zijn. Er wordt voornamelijk gereden over kleine en smalle weggetjes, de rijksweg wordt zoveel mogelijk vermeden.

Zelfs zonder enige rally-ervaring is de Tour de l’eautomobile met goed resultaat af te leggen.

Inschrijving

TOUR DE L’EAUTOMOBILE, 9EME ÉDITION.

5>8 SEPTEMBER 2019

U kunt zich [hier] inschrijven voor 2019 (PDF).

Of inschrijving via deze site:

DEELNEMER

U kunt zich alleen inschrijven door de ingesloten inschrijving volledig en leesbaar in te vullen en u moet persoonlijk zijn uitgenodigd door een van de vier gastheren. Een onvolledig ingevulde inschrijving kunnen wij niet verwerken. Per inschrijving kunt u slechts één equipe inschrijven (kopiëren is toegestaan). Telefonisch reserveren is mogelijk.

Het maximum aantal deelnemers is 20 en inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging. Ook degenen die niet geplaatst kunnen worden ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht.

Deelname wordt alleen gegarandeerd indien binnen 3 maanden na uw inschrijving en aanbetaling het openstaande bedrag is voldaan. De organisatie behoudt zich tevens het recht voor om inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringskosten bedragen € 500. Bij annulering na 1 mei 2018 bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. U kunt wel, in overleg met de organisatie, zonder extra kosten, iemand anders in uw plaats laten deelnemen.

Aansprakelijkheid

De organisatie verplicht zich tot het uitzetten van een route die zonder overtreding van enige wettelijke bepaling kan worden uitgevoerd. De deelnemer is verplicht zich in het kader van deze Tour aan alle plaatselijke bepalingen te houden en zal zorg dragen voor keuring en verzekering van zijn/haar voertuig. Deze Tour is nadrukkelijk geen wedstrijd. Bij twijfel zal de deelnemer bij zijn verzekeraar na moeten gaan of door deelname aan deze Tour zijn/haar dekking gevaar loopt. De deelnemer vrijwaart de organisatie door inschrijving van iedere aansprakelijkheid.

     

    Reguliere inschrijving bedraagt 2750 euro* per equipe (2 personen). Dit is inclusief 2 rally-shirts, 3 diners, 3 overnachtingen, lunches, ontbijt, rallyboeken en rallyborden.

    Kosten voor zakelijke deelname bedragen 3000 euro exclusief 21% BTW.

    Eventueel kan uw bedrijfsnaam tot eind 2018 op onze website vermeld worden met doorlink a 100 euro exclusief BTW: www.tdmv.nl