KRAANTJE LEK REVIVAL

 


Nu inschrijven ‘Kraantje Lek Revival’ 3e editie.

1 maart 2020


 

KRAANTJE LEK REVIVAL, EEN BONTE RIT

Een jaar geleden stond in Octane Magazine een uitgebreid verslag van de eerste Kraantje Lek Revival. Zondag 17 februari ging de tweede editie van de Revival van start. Mag je bij een tweede keer al spreken van een traditie? Misschien is dat wat voorbarig maar inmiddels is duidelijk dat de formule van de oldtimer rally goed is aangeslagen en dat editie drie alweer in voorbereiding is. Dat gaat dus goed!

[lees meer]


 

Foto’s van  2019

Bekijk hier onder de film van 2019KRAANTJE LEK, OORSPRONKELIJK HOOGST ILLEGAAL

Een beroemde rit uit een ver verleden beleefde een wedergeboorte, geheel in sfeer van de man die hem tweemaal won: Maus Gatsonides.

Een historische plaats in de buurt van Zandvoort, dat Kraantje Lek. Deze pleisterplaats in de duinen heeft een bijzondere historie. De witte herberg bestaat al vier eeuwen en de oudste stenen kunnen mooie verhalen vertellen. Zandvoortse vissers trokken er langs met manden vis op weg naar Haarlem, het leger van de Bataafse republiek is Kraantje Lek gepasseerd evenals het regiment jagers van de koninklijke garde van het koninkrijk Holland. En Frans Hals schilderde in de ‘Jagtcamer’ het portret ‘Jonker Ramp en zijn Matres’. Naast schilders hebben ook schrijvers als Godfried Bomans, Frederik van Eeden en Nicolaas Beets dit etablissement gefrequenteerd. En natuurlijk automobilisten. Snelle automobilisten……[lees meer]


 

Foto’s van  2018


Graag nodigen wij u uit voor onze eerste jaarlijkse winterse Kraantje Lek Revival rijders-rit. Wij vertrekken op zondagochtend in de buurt van Haarlem en zien elkaar weer terug aan het einde van de dag.

Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje en veel sterke verhalen voor bij het haardvuur. De route is zo uitgekozen en uitgezet dat deze zowel met als zonder navigator is te rijden !

De winnaar ontvangt een bijzondere (wissel)prijs met een heuse opdracht.

Wij kunnen maximaal 25 rijders verwelkomen.

Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

       

Deelname:

Uitsluitend op invitatie.

Uw automobiel moet voor 1954 gebouwd zijn.

Kosten 245 euro voor de rijder (zakelijke deelname bedraagt 295 euro ex BTW). U ontvangt een zeer

uitgebreid rally-pakket en ons speciale polo-shirt. Hapjes, drankjes en diner zijn natuurlijk hierbij inbegrepen.*

     

*Mocht er aan uw deelname onverkwikkelijk een navigator vastzitten dan bedragen deze extra inschrijfkosten 125 euro (zakelijke deelname bedraagt 150 euro ex BTW).

Nu inschrijven 

‘Kraantje Lek Revival’ 3e editie.

1 maart 2020